Eredivisie Live

Op Eredivisie Live, het uitzendkanaal van de Eredivisie CV, worden alle wedstrijden in de competitie live uitgezonden. De doelgroep zijn alle fans van alle clubs. De opdracht was: Werf in 2 jaar op de meest (kosten)efficiënte wijze meer dan 550.000 nieuwe klanten voor Eredivisie Live. Om dit resultaat te behalen hebben we de volledige projectverantwoordelijkheid op ons genomen voor de marketing & verkoop.

Eredivisie Partnership met Buro88

Jan de Vries, start-upmanager Eredivisie Live:

‘Wij hebben bij de oprichting van het Eredivisie Live kanaal in 2008 gekozen voor Buro88, vanwege hun sales-gerichte aanpak. Alle activiteiten die Buro88 in hun plan van aanpak had opgenomen waren erop gericht geïnteresseerden te genereren en deze gelijk om te zetten in abonnees. Buro88 is continu op zoek naar nieuwe invalshoeken om abonnees te werven. Daarnaast was Buro88 in het eerste jaar van Eredivisie Live een verlengstuk van onze organisatie. Zij hebben er mede voor gezorgd dat alle complexe processen bij de aanbieders goed zijn ingericht en dat we de doelstelling van 550.000 nieuwe klanten in 2 jaar tijd gehaald hebben!’

Afbeelding: 
Informatie: 

 

 

 

 

 

Op Eredivisie Live, het uitzendkanaal van de Eredivisie CV, worden alle wedstrijden in de competitie live uitgezonden. De doelgroep zijn alle fans van alle clubs. De opdracht was: Werf in 2 jaar op de meest (kosten)efficiënte wijze meer dan 550.000 nieuwe klanten voor Eredivisie Live. Om dit resultaat te behalen hebben we de volledige projectverantwoordelijkheid op ons genomen voor de marketing & verkoop. Eredivisie Live heet vanaf 1 augustus 2013 Fox Sports Live.

Wat heeft Buro88 voor eredivisie live gedaan?

  • Direct marketing op bestaande databases van de eredivisieclubs
  • Promotionele activiteiten rond open dagen
  • E-mailmarketing
  • Direct Marketing
  • Retail acties met partners en sponsoren van de Eredivisie
  • Co-marketing met alle digitale providers (UPC, Ziggo, KPN, Tele2 e.a.). De nadruk ligt hierbij altijd op meetbare verkoop: door te meten wordt nauwkeurig bijgehouden hoeveel het kost per verkoopkanaal om een nieuwe abonnee te werven.

 

 

 

 

 

 

Categorie: 
3