Blog

[created] - door Jos

Goede communicatie is voor bedrijven een must! Helemaal in deze veranderende wereld en de steeds grotere rol die social media inneemt. Vertellen wat je als bedrijf voor klanten betekent, communiceren waarin je absoluut uniek bent en het maken en delen van relevante content creëert waarde en vertrouwen bij klanten en potentiële klanten. Voor ICT bedrijven is dit vaak een onontgonnen gebied. Maar juist voor hen biedt dit unieke kansen!

Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de ICT-branche. In maart 1992 stapte ik bloednerveus het kantoor van Dell binnen om te beginnen aan mijn eerste baan om in september 2001 de deur van Microsoft achter me dicht te trekken en voor mezelf te beginnen. Net zo nerveus als toen, maar nu met een vrachtwagen vol ICT-bagage. Vanuit Buro88 bedienen we al meer dan 10 jaar bedrijven in de It-sector. Nu, in 2013, staan we voor een nieuwe uitdaging. Met Buro88 helpen wij bedrijven aan meer business door beter samen te werken met partners.

Laatste Blogs

[created] - door Jos

Goede communicatie is voor bedrijven een must! Helemaal in deze veranderende wereld en de steeds grotere rol die social media inneemt.

Lees blog
[created] - door Barbara

Authenticiteit is in! Ooit kwam ik bij toeval terecht in de behandelstoel van Dany Diop.

Lees blog